Ton-Smits-met-bedrijfsbus

Ton Smits, uitlijnspecialist

Na eerst ruim 17 jaar werkzaam te zijn geweest in de transportsector, ben ik in 2004 een nieuwe weg ingeslagen in de banden- en wielenbranche. Mijn interesse lag  direct al in het uitlijnen met een voorkeur voor trucks en getrokken materieel, met als gevolg een specialisatie daarin. In 2014 ben ik mijn bedrijf Smits uitlijntechniek gestart met de ambitie om het anders en zo mogelijk beter te doen. Bijvoorbeeld door kostenbesparend en flexibel te werken en door te gaan waar een ander stopt, zoals het richten van assen en als het mogelijk is geladen uitlijnen. Een groot voordeel van de mobiele uitlijnservice is dat ik bij garagebedrijven, transporteurs en bandenbedrijven op locatie werk wat de klant tijd bespaard.

Het geeft mij veel voldoening om door middel van het uitlijnen een voertuig te laten rijden zoals je dat mag verwachten, met als doel meer comfort, zo min mogelijk brandstofverbruik en bandenslijtage. Direct gevolg hiervan is ook minder uitstoot van Co2 en minder productie van fijnstof. Zo dragen we bij aan een beter milieu.

Of het nu een één- of meer assig gestuurd voertuig is een oplegger of aanhanger, touringcar of landbouwvoertuig , ieder voertuig krijgt de aandacht dat het verdiend. Het leuke van (vooral) het mobiele uitlijnen is elke dag op een andere plek werken met verschillende mensen en verschillende voertuigen. Mobiel uitlijnen brengt mij iedere dag een nieuwe uitdaging.

Uitlijnen-op-locatie

Kies voor onze mobiele uitlijnservice

Wilt u meer informatie over onze uitlijnservice of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!